Saturday, December 30, 2006

Hei!
Olen Otto – maailman viisain koira. Sain vihdoinkin isäntäni suostuteltua tekemään tämän blogin. Pitkän maanittelun ja
läähätyksen jälkeen hän joutui sitten lupaamaan. Tiedättehän, että labbikset ovat maailman parhaita manipuloijia (ihan positiivisessa mielessä tietenkin).

Joulu on ohi (lue herkuttelu ja mässäys) ja tiukka sporttaaminen alkaa. Olimme isännän kanssa päivälenkillä, vedimme perinteisen rantareitin, Uunisaari–Sirpalesaari–Liuskasaari. Uunisaareenhan ei virallisesti kai saa viedä koiria, mutta olen tulkinnut että se koskee vain uimarantaa. Sitäpaitsi moni varmaan ajattelee, että voin olla vaikka työtehtävissä, salaisesti ajattelenkin usein olevani huumekoira (undercover), rauniolabbis tai poliisikoira. Se tuo aina lisäboostia peruslenkkeilyyn.

Isäntä lupasi, että lenkit tulevat nyt joulun jälkeen pitemmiksi ja tehokkaammiksi. Sehän sopii, vaikka omat linjani ovatkin suht ok. Labbiksena olen aina valmiina ulkoiluun ja leikkimiseen.

Vuh!

8 comments:

Anonymous said...

Voi mikä söpöliini olet! Oma koirakin tykkää käydä metsässä pitkillä lenkeillä:) Täällä pitää käydä useimminkin:)

Anonymous said...

Kiitos Irkku!
Pitää käydä blogissasi.

Anonymous said...

Hei Otto!
Millä perusteella sä olet maailman viisain?
terv. Nooa

Riikka said...

Jostain syystä kuva ei näy.

Anonymous said...

Hello!
Kuva toivottavasti näkyy taas?
Isäntä oli ymmällään, mutta loadasi sen uusiksi.

Nooa kysyi miksi olen maailman viisain. Itseasiassa se on isäntäni väittämä ja perustuu kuulemma siihen, että alle yksivuotiaana opin lukemaan, puhetta vielä odotellaan. Kirjoista en niinkään välitä , mutta ulkomaiset elokuvat ja sarjat ovat lemppareita (Lost, Oz ja Wallace & Gromit mm.)

Anonymous said...

Tere Otto!
Ei sun tartte selitellä miks oot maailman viisain koira.
Sen kun meet!

Riikka said...

Näkyy taas, kiitos. Kivan näköinen koira

Anonymous said...

Moi Otto, ja hyvää uutta vuotta. Meillä on muuten paljon yhteistä; myös minä epäilen olleeni entisessä elämässä metsätyömies, ja tykkään myös tv:n katselusta (koukussa amazing race:iin).